Detachering

Onze werkmaatschappij Flex bedrijfsdiensten Detachering

is hét aanspreekpunt voor oplossingen in flexibele arbeid. Onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en enthousiasme staan binnen onze organisatie centraal. Het is voor ons goed opgeleide team iedere keer een uitdaging om een passende match te vinden tussen de wensen en ambities van zowel werkzoekenden als bedrijven.

Dienstverlening

Een tekort aan personeel met een sterk wisselende markt met pieken en dalen is een probleem waar veel bedrijven momenteel mee te maken hebben. Flex bedrijfsdiensten Detachering ziet dit “probleem” juist als een kansen draagt dan ook een flexibele oplossing aan voor uw tijdelijke personeelsproblemen.

Samen met u bekijken wij de situatie en dragen een oplossing aan waarmee u als bedrijf direct mee aan de slag kan.poeplleee

Kwaliteit en kwantiteit

is wat Flex bedrijfsdiensten Detachering u kan bieden bij klein- of grootschalige projecten. Of het nu een kort- of langlopend project betreft, Flex bedrijfsdiensten Detachering is de juiste keuze.

Onze werkwijze is persoonlijk en wij zoeken altijd de oplossing waar u als bedrijf op zoek naar bent. Met een professionele instelling en oog voor uw wensen bieden wij de juiste vakmensen aan voor uw project. Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Uw voordeel op een rij…
* Goede prijs/kwaliteit verhouding
* Betrouwbare/opgeleide en nette personeel
* Vaste/gemotiveerde personeel
* Vaste contactpersoon
* Ingewerkt vervangend personeel
* Flexibiliteit