Schoonmaak

Schoonmaak op maat!

Uw doel is een schone werkomgeving. Een omgeving waar u en uw medewerkers zich prettig voelen en waar klanten met trots worden ontvangen.

Flex bedrijfsdiensten is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van kantoorruimten. Wij weten precies hoe wij uw kantoorpand hygiënisch moeten schoonmaken, zodat uw kantoorruimte een aangename, frisse werkomgeving wordt.

Schoonmakers van flex bedrijfsdiensten komen op de tijden die u uitkomt. ’s Avonds of overdag, weekend voor onze professionele schoonmakers maakt dit geen verschil. Alle schoonmaakwerkzaamheden in uw kantoor worden uitgevoerd zonder u tot last te zijn en met respect voor privacy en bedrijfsgegevens. Ongemerkt worden de vloeren, bureaus en sanitair hygiënisch schoon gehouden. Want onze schoonmakers zijn niet alleen vakkundig, maar ook betrouwbaar.

Kies daarom voor de professionals van flex bedrijfsdientsen voor gespecialiseerde kantoorschoonmaak en wees verzekerd van de frisse, professionele uitstraling die u met uw kantoorruimte voor ogen heeft.Ons bedrijf kenmerkt zich door in te spelen op de vraag van de klant.

Opruimwerkzaamheden binnen de bouwsector

Ook verzorgt het schoonmaakteam van Flex bedrijfsdiensten op de bouwprojecten de schoonmaak van bijvoorbeeld de kantoor- schaft en/of toiletunits.

Bij nieuwbouw en renovatieprojecten verricht vakkundig personeel, met ervaring in deze bedrijfstak, werkzaamheden uit tegen een aangenomen prijs of tegen een van tevoren vastgesteld uurtarief. Aan de hand van een checklist wordt met de uitvoerder het object na de schoonmaak gecontroleerd, om tot het gewenste resultaat te komen ten behoeve van de nieuwe gebruiker.

  • Kantoorpanden
  • Industriepanden
  • Horecapanden
  • Winkelpanden
  • Scholen
  • Instellingen

schoonmaak32