Koeriersdiensten

sagtaraf

Flex bedrijfsdiensten biedt u kwaliteit in transport!

Flex bedrijfsdiensten biedt u kwaliteit in transport!
Flex bedrijfsdiensten garandeert u als koeriersdienst de grootst mogelijke zorg en aandacht voor uw koeriersdiensten
7 Dagen per week en 24 uur per dag staan wij voor u klaar. Altijd snel, zorgvuldig en betrouwbaar tegen zeer scherpe tarieven.Flex bedrijfsdiensten is een professionele dienstverlener op het gebied van Koeriersdiensten, zowel nationaal als internationaal.
Onder ‘Diensten’ vindt u een greep uit de mogelijkheden. Maatwerk voor uw specifieke opdracht(en) is uiteraard bespreekbaar.

Als koeriersdienst streven we naar goede en langdurige relaties met onze klanten. Voor u als klant zijn scherpe tarieven daarbij van groot belang. Uw belang is ons belang. Daarom zijn onze tarieven zo scherp. Aspecten als kwaliteit, betrouwbaarheid en degelijkheid blijven daarbij voor ons voorop staan. Deze bedrijfsvisie maakt ons in de huidige markt onderscheidend.
En .. dat is waar u als klant uw voordeel mee doet.

Wflexarabalarij zijn gespecialiseerd in het met (SPOED) vervoeren van tijdkritische zendingen met een deadline. Met behulp van moderne communicatiemiddelen, uitgebreid wagenpark Al onze wagens zijn uitgerust met Track & Trace-apparatuur en gemotiveerde chauffeurs garanderen wij de leveringen binnen de afgesproken tijd.
Denk aan het milieu..
Omdat wij ons met Flex bedrijfsdiensten inzetten voor duurzame ontwikkeling, creëert Flex bedrijfsdiensten innovatieve, effectieve milieuvriendelijke logistieke diensten die voldoen aan de vereisten van de klant en tegelijkertijd ongewenste milieueffecten minimaliseren.