Rijschool

Van rijles tot rijbewijs

Iedereen wilt natuurlijk zo snel mogelijk het felbegeerde roze pasje behalen. Het is wel de bedoeling dat je straks op een vlotte, veilige en verantwoorde manier kan deelnemen aan het verkeer. Bij Rijschool Akanni in Utrecht ben je daarom op het juiste adres.

Elke individu is anders, daarom bieden wij jou een opleiding op maat. De één heeft ervaring, de andere heeft meer begeleiding nodig die factoren bepalen o.a. hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben. Meld je direct aan voor een proefles, zodat je ongeveer weet hoeveel lessen je nodig zal hebben.

Wij hopen dat je de informatie, waarnaar je op zoek bent, zult vinden op onze website. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je ons altijd telefonisch of via mail bereiken.

Bij Rijschool Akanni krijg je de juiste begeleiding, dat bij jou past. Niet alleen praktijk, maar ook theorie is erg belangrijk. Tijdens de rijlessen brengen we ook theorie in praktijk, waardoor je de regels van de weg feilloos zult leren.

Ben je op zoek naar een spoedcursus of opfriscursus? Ook dan ben je bij Rijschool Akanni in Utrecht aan het juiste adres. Je kunt er voor kiezen om 1 of meerdere keren per week te lessen. Wij halen je op van je huis, je school of werk en gaan vervolgens naar een oefengebied in Utrecht.

 

Actie!!! Bij aanschaf van pakket 1, 2 of 3

Wil je binnen 1 dag je theorie examen halen?
Meld je dan snel bij ons aan.

-> 1 dag cursus
-> 5 lesuren
-> inclusief theorie examen
-> meertalig
– 100% slaag garantie

Voor €95,-

Voor heren & dames
Voor meer info bel snel 0639841949

 

akanni_voorkant1 akanni_flyerachterkant1